nieuws

Eerste Park Inn by Radisson hotel 11 januari open

Hotel

Het eerste Park Inn by Radisson hotel van Nederland gaat 11 januari open. Het hotel met 150 kamers staat onder leiding van Marcel Romein. Het hotel op Schiphol-Rijk is het eerste van de keten voor Nederland. Een tweede Park Inn hotel – met 478 kamers – staat gepland in Amsterdam Sloterdijk.

Eerste Park Inn by Radisson hotel 11 januari open

Het Park Inn Amsterdam Airport hotel dat opent op 11 januari beschikt over 150 kamers, 4 vergaderzalen en 150 parkeerplaatsen en is gelegen in de groene omgeving van Schiphol-Rijk. Zowel luchthaven als de stad Amsterdam liggen op 10 minuten rijden. General Manager Marcel Romein over de aanstaande opening: ‘Ik werk al 25 jaar in het hotelwezen, maar de opening van een nieuw hotel en zeker de eerste van een keten, dat blijft bijzonder. Ik kan niet wachten om de eerste gasten te verwelkomen.’

Park Inn by Radisson is het merk voor het middensegment van de Carlson Rezidor Hotel Group. Park Inn werd opgericht in 2003 en telt inmiddels meer dan 145 hotels in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Het hotel heeft een livingroom, een 24 uur per dag geopende Food Kiosk, gasten kunnen zelf in- en uitchecken en het gehele hotel beschikt over gratis wifi.

In Sloterdijk wordt momenteel een kantoorpand verbouwd tot Park Inn by Radisson.

Reageer op dit artikel