nieuws

Eind februari vernieuwd Landgoed Avegoor

Hotel

Landgoed Avegoor in Ellecom gaat veranderen. Nieuwe eigenaar Jaap Venendaal presenteert eind februari op vier open dagen het vernieuwde landgoed. Kamers krijgen een nieuwe inrichting en de concepten van de restaurants gaan op de schop.

Eind februari vernieuwd Landgoed Avegoor

Jaap Venendaal is sinds 1 januari de nieuwe exploitant van Landgoed Avegoor in Ellecom. Hij nam het hotel en de restaurants over van hotelbedrijf Hoscom van Lucas Petit. ‘Het is een fantastisch bedrijf, met veel potentie. Maar de gekozen weg was volgens mij niet de juiste, dus wij gaan wat veranderen,’ laat Jaap Venendaal Misset Horeca weten.

Hij gaat door met het thema kunst – Avegoor liet begin 2011 de kamers aankleden door kunstenaars – maar gaat wel enkele kamers herinrichten. ‘Naar mijn idee sluiten sommige kamers niet aan bij een gevoel dat je wilt hebben op een landgoed als Avegoor.’ Dit is ook de reden dat de restaurantconcepten van Avegoor, Noon en Max, worden aangepast.

Het doel dat Venendaal voor ogen heeft is Landgoed Avegoor toegankelijk maken voor iedereen. ‘Ook voor de omwonenden; zij blijven nu weg. Eind februari kan iedereen zich laten rondleiden op het vernieuwde Landgoed Avegoor.’

Jaap Venendaal heeft al vier andere hotels in Wageningen, Ede en Winterswijk. De nieuwe leidinggevende van Landgoed Avegoor is Stefan Koelemans. Hij was hiervoor onder meer hotelmanager bij Parkhotel Auberge Vincent, operations manager bij het NH hotel in Waalwijk en F&B manager bij NH in Utrecht.

Reageer op dit artikel