nieuws

Finalisten F&B Award bekend

Hotel

De drie finalisten die dit jaar strijden om de titel f&b professional of the year zijn vandaag tijdens het HotelloTOP Year Event in de Amsterdamse RAI bekendgemaakt. Levy Smit (f&b manager hotel Beaumont Maastricht), Iris den Dekker (f&b manager Hilton Royal Park Soestduinen) en Albert Veerman (f&b manager d’Vijff Vlieghen/NH Amsterdam) kregen van de tien kandidaten de meeste stemmen op internet.

Finalisten F&B Award bekend

De finalisten zullen op donderdag 17 januari in ‘De Industrieele Groote Club’ in Amsterdam een presentatie geven voor een jury bestaande uit Stella van der Sluis (general manager Hotel Papendal), Maarten Wessels (eigenaar Wessels trainingen), Reint van Rooij (winnaar F&B Award 2012) en Frank Lindner (hoofdredacteur Hospitality Management).

Op zaterdag 19 januari wordt vervolgens tijdens het jaargala van AF&BM (Association of Food & Beverage Management, organisator van de wedstrijd) de winnaar bekendgemaakt. Lodewijk van der Grinten, directeur Koninklijke Horeca Nederland, zal de award overhandigen.

Tussen 21 december en 7 januari kon via internet op de tien genomineerden gestemd worden. De kandidaten waren overal zichtbaar, van social media tot lokale kranten en van radioprogramma’s tot zelfbedachte acties om hier zoveel mogelijk stemmen mee te werven.

Met deze award wilt de AF&BM het vak van f&b eindverantwoordelijke op een positieve wijze in de spotlights plaatsen. Hiermee hebben zij jaarlijks de mogelijkheid om zichzelf te presenteren. De prijs wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt. In 2011 was Suzanne de Zwaan (f&b manager Hotel Papendal) de winnaar en in 2012 ging Reint van Rooij (f&b manager van Novotel Amsterdam) er met de prijs van door.

Reageer op dit artikel