nieuws

Golden Tulip Jagershorst beste van keten

Hotel

Golden Tulip hotel Jagershorst in Eindhoven is uitgeroepen tot beste Golden Tulip hotel van 2012 voor de regio Noord-Europa. Beste Tot beste Tulip Inn is Antwerpen verkozen.

Golden Tulip Jagershorst beste van keten

Golden Tulip Jagershorst is gekozen tot Golden Tulip Hotel of the Year 2012 van de regio Noord-Europa, Tulip Inn Antwerpen – geopend in 2011 – is Tulip Inn of the Year 2012 van diezelfde regio. Moederbedrijf Louvre Hotels heeft dit bekend gemaakt.

De awards worden toegekend op basis van de resultaten uit Golden Tulip’s Quality Assurance programma. Bezoeken van mystery guests wijzen uit dat Jagershorst en Antwerpen het beste scoren op aspecten als gastvrijheid, merkbeleving, hygiëne en milieubewust werken.

‘Golden Tulip motiveert haar hotels met deze award om de gast iedere dag een unieke kwaliteitsbeleving te geven,’ zegt Michael Spetter, sinds 1 januari 2013 Managing Director van Louvre Hotels Benelux.

Reageer op dit artikel