nieuws

Hilton Rotterdam opent brasserie Stadshal

Hotel

In het centrum van Rotterdam is brasserie Stadshal bar & restaurant geopend. De eetgelegenheid is gevestigd aan de Kruiskade en onderdeel van het Hilton-hotel, en biedt plaats aan 140 gasten. Behalve diner kunnen gasten er ook terecht voor een lunch, een high tea of een cocktail.

Hilton Rotterdam opent brasserie Stadshal

In een eigentijds omgeving genieten van heerlijk verse gerechten van de Europese keuken, dat is wat Hilton Rotterdam voor ogen heeft met brasserie Stadshal bar & restaurant aan de Kruiskade in Rotterdam, dat dinsdag 15 januari officieel is geopend.

De eetgelegenheid is onderdeel van Hilton Rotterdam, maar wordt nadrukkelijk ook als zelfstandig horecabedrijf in de markt gezet. Er kan van de kaart worden gegeten, maar een verrassingsmenu van twee of drie gangen is ook mogelijk. Daarnaast is er een roulerende dagschotel.

Tom Woltinge heeft de leiding is de keuken, de restaurantmanager is Kevin Prinsen. Er is plaats voor 140 gasten en de Stadshal heeft een chef’s table. De brasserie is dagelijks geopend van 06.30 tot 23.00 uur.

Reageer op dit artikel