nieuws

Iris den Dekker winnaar F&B Award 2013

Hotel

Iris den Dekker, F&B Manager Hilton Royal Parc Soestduinen, heeft de titel F&B Professional of the Year gewonnen. Ze kreeg de prijs zaterdag uit handen van KHN-directeur Lodewijk van der Grinten tijdens het jaargala van AF&BM, organisator van de wedstrijd.

Iris den Dekker winnaar F&B Award 2013

‘Deze prijs zie ik als groot compliment voor mij en mijn team’, zegt Den Dekker. ‘De top drie was al een grote verrassing en het uiteindelijk winnen van de Award overtreft mijn stoutste verwachting.’ Den Dekker versloeg in de finaleronde Levy Smit van hotel Beaumont in Maastricht en Albert Veerman van NH/D’Vijff Vlieghen.

De prijs werd uitgereikt tijdens het jaargala van de AF&BM (Association of Food&Beverage Management) in de stijlzaal van Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Het was de derde keer dat AF&BM de zoektocht naar de beste f&b professional uitvoerde.

Nieuwe voorzitter

Naast de bekendmaking van de F&B Award droeg Richard Francke, na vier jaar voorzitterschap, de hamer officieel over aan zijn opvolger Suzanne de Zwaan, winnaar van de eerste F&B Professional of the Year in 2011.

Francke neemt na twee termijnen afscheid als voorzitter. ‘Met veel trots presenteer ik Suzanne als de nieuwe voorzitter. Een vrouw met kennis van het vak en een echte doorbijter die de AF&BM de komende jaren verder uit zal bouwen’.

Reageer op dit artikel