nieuws

Nieuw wellnessresort voor Fitland Groep

Hotel

Hotel-, sport- en wellnessketen Fitland Groep is de nieuwe eigenaar van het voormalige Thermen Roosendaal. Het pand, dat is gelegen op recreatiepark de Stok, wordt verbouwd tot een nieuw wellnessresort en moet in april de deuren open.

Nieuw wellnessresort voor Fitland Groep

De nieuwe naam van het voormalige Thermen Roosendaal wordt Wellness Roosendaal – Fitland Thermen & Beauty. De nieuwe eigenaar hotel-, sport- en wellnessketen Fitland Groep laat het pand op dit moment verbouwen.

Wellness Roosendaal wordt het derde wellnessresort van de Fitland Groep. In 2010 opende de onderneming Sauna- en beautyresort de Wellnessboot in Mill en sinds vorig jaar november is Wellness Goes operationeel.

Het nieuwe complext in Roosendaal moet in april de deuren openen. Voor september dit jaar staan ook nog openingen gepland van resorts in Helmond, Leiden en Sittard. Daardoor groeit het aantal locaties van Fitland Groep tot boven de twintig vestigingen.

Foto: website Fitland Groep

Reageer op dit artikel