nieuws

Regardz steunt Ronald McDonald huizen

Hotel

Regardz steunt de komende twee jaar het het Ronald McDonald Kinderfonds. Het hospitality bedrijf wil per jaar 50.000 euro inzamelen om 850 overnachtingen te betalen voor ouders in een Ronald McDonald Huis, op loopafstand van hun zieke kind.

Regardz steunt Ronald McDonald huizen

De eerste inzamelactie bij Regardz heeft al plaatsgevonden. Medewerkers van De Nieuwe Buitensociëteit Zwolle, een vergader-, congres- en evenementenlocatie van Regardz met 31 zalen, heeft een kookmarathon van 36 uur gehouden en daarmee 4.500 euro voor Huis Zwolle opgehaald.
Ook hebben klanten via Extraaz, het loyaliteitsprogramma van Regardz, al bijna 800 euro gedoneerd aan het Kinderfonds.

Algemeen directeur van Regardz Pieter Aalbers ondertekende op 27 januari 2013 samen met voorzitter van het Ronald McDonald Kinderfonds Ed Nijpels en ambassadeur Yvon Jaspers het contract dat de samenwerking officieel maakte.

Het Ronald McDonald Kinderfonds krijgt geen overheidssubsidie en is geheel afhankelijk van vrijwilligers, donateurs en sponsoren zoals Regardz.

Reageer op dit artikel