nieuws

Renovatie Mövenpick hotel Den Bosch

Hotel

Het Mövenpick hotel in Den Bosch heeft 40 superior kamers gerenoveerd. De renovatie van restaurant, receptie en lobby wordt in februari van dit jaar afgerond. De kamers zijn voorzien van een nieuw bed, nieuwe stoffering en led-verlichting.

Renovatie Mövenpick hotel Den Bosch

De gerenoveerde kamers, 40 op een totaal aantal kamers van 92, zijn voorzien van nieuw tapijt van wol, nieuwe bedden met een dubbele boxspring, nieuwe meubels zoals bureaustoel, lazy boy met hocker. Bestaande bureaus zijn voorzien van nieuwe glasplaten.

Daarnaast hebben de gerenoveerde superior kamers een nieuw tv systeem en nieuwe gordijnen. De badkamers zijn voorzien van nieuwe verlichting en spiegels. De kamers hebben Led verlichting gekregen.

Eind februari is de renovatie van restaurant, lobby en receptie klaar. ‘Hiermee krijgt ons hotel een geheel neiuwe uitstraling,’ zegt Mövenpick.

Reageer op dit artikel