nieuws

The Toren weer beste volgens Tripadvisor

Hotel

The Toren in Amsterdam heeft de Nederlandse Travellers’ Choice Award 2013 van Tripadvisor gewonnen. Het hotel van Eric Toren was ook in 2012 de beste en werd vorig jaar november gekozen tot beste city boutique hotel van de wereld.

The Toren weer beste volgens Tripadvisor

Het aan de Keizersgracht in Amsterdam gelegen The Toren is voor het tweede opeenvolgende jaar het best beoordeelde Nederlandse hotel. Tripdadvisor stelde aan de hand van reviews voor de elfde keer een top 25 samen per land, per continent en wereldwijd.

Amsterdam

In de Nederlandse top 25 hebben de Amsterdamse hotels het voor het zeggen. De tweede plek is echter niet hoofdstedelijk: Kasteel Engelenburg in het Gelderse Brummen. De andere podiumplek is vwel Amsterdams: het vijfsterrenhotel Okura. In de top 5 staan verder Hilton The Hague (4) en Sofitel Legend The Grand in Amsterdam.

Wereldwijd is het Four Seasons Resort op Hawai de grote winnaar. Op Europees niveau werd het Onyria Marinha Edition Hotels en Thalasso in het Portugese Cascais het best beoordeeld. In die top 25 komt The Toren niet voor.

Boutique hotel
The Toren voerde ook in 2012 de ranglijst aan. Bovendien werd het hotel van Eric Toren vorig jaar november uitgeroepen tot beste city boutique hotel ter wereld.

Reageer op dit artikel