nieuws

Van der Valk bouwt hotel in Best

Hotel

Van der Valk heeft overeenstemming bereikt met de gemeente Best voor de bouw van een hotel. De nieuwe aanwinst van het familiebedrijf moet komen aan de Eindhovenseweg Zuid, naast een golfterrein en vlakbij Eindhoven Airport.

Het hotelconcern wil een Van der Valk Exclusief hotel gaan bouwen aan de Eindhovenseweg Zuid in Best, zo schrijft het Eindhovens Dagblad. Het familiebedrijf en de gemeente hebben daarover overeenstemming bereikt.

Volgens het dagblad gaat het om een viersterrenplushotel met 165 kamers, dat bovendien wordt voorzien van onder meer een restaurant, moderne wellness en vergader- en congresmogelijkheden. Doelgroep is zowel de zakelijke als particuliere markt.

Het nieuwe hotel wordt in de ogen van Van der Valk gevestigd op een ‘strategische plek’. Vanwege het naastgelegen golfterrein en de nabijheid van de stad Eindhoven en Eindhoven Airport, aldus het Eindhovens Dagblad.

Reageer op dit artikel