nieuws

Voormalig Derlon-directeur naar kasteel Doenrade

Hotel

Hotel & Kasteel Doenrade in Doenrade is het nieuwe werkterrein van René Goltstein. De voormalig directeur van Hotel Derlon in Maastricht is samen met Karin Hanssen de nieuwe eigenaar van het kasteel.

Voormalig Derlon-directeur naar kasteel Doenrade

Kasteel Doenrade is sinds 1 januari 2013 in handen van Hanssen en Goltstein. De laatste werkte vier jaar als general manager voor het Maastrichtse Hotel Derlon. Sione Götte volgde Goltstein op bij Derlon.
Het uit 1117 daterende kasteel Doenrade gaat de komende jaren dienst doen als horecagelegenheid voor feesten, bruiloften, vergaderingen. Verder zijn er 20 moderne lifestylekamers. Van 2005 tot 21012 was het kasteel in Limburg een bed en breakfast.

Brasserie
De nieuwe eigenaren breiden hun dienstverlening verder uit. Zo krijgt kasteel Doenrade vanaf 1 februari 2013 een brasserie met de naam ‘t Doonderhuuske onder haar dak. De brasserie is open op woensdag tot en met zondag en richt zich met name op wandelaars en fietsers.
Het kasteel heeft een rijk verleden en werd onder meer door de adel bewoond. In 1991 is het gerenoveerd en verbouwd. Vanaf 1995 is het kasteel in gebruik als horecagelegenheid.

Reageer op dit artikel