nieuws

Albert Roebersen topman Vincent Hotel Group

Hotel

Albert Roebersen is aangetreden als chief operating officer (coo) bij The Vincent Hotel Group. De nieuwe topman van de hotelontwikkelaar heeft een verleden bij Accor Hotels, meest recent als corporate operations director.

Albert Roebersen topman Vincent Hotel Group

Ceo Bart van de Kamp van The Vincent Hotel Group (TVHG) noemt de nieuwe coo ‘een vakman met veel operationale kennis’. Albert Roebersen (58) was jaren voor Accor Hotels, onder andere als corporate operations director en director of operations.

‘We zijn ervan overtuigd dat wij met de negentien select service hotels die voor eind 2014 geopend zullen zijn, een belangrijke lacune in de hotelmarkt vullen’, aldus Van de Kamp.

Holiday Inn Express

The Vincent Hotel Group, waarvan onder andere Dutch Hotel Partners en TVHG Budget Group Netherlands deel van uitmaken, opende inmiddels vijf hotels van het merk Holiday Inn Express: op Schiphol en in Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Dit voorjaar opent het bedrijf nog Holiday Inn Express hotels in Arnhem en Rotterdam, en hotels onder het merk Hampton by Hilton in Amsterdam-Zuidoost en op Schiphol. De merken Crowne Plaza, Holiday Inn en Park Inn by Radisson staan op het programma.

Britse investeerders

Vorig jaar september werd bekend dat twee Britse ondernemingen enkele tientallen miljoenen investeren in The Vincent Hotel Group. Met dit geld investeert de Amsterdamse hotelontwikkelaar de komende jaren negentien nieuwe hotels op A1-locaties.

Reageer op dit artikel