nieuws

Bilderberg sluit voetbalcontract

Hotel

Bilderberg en Coaches Betaald Voetbal (CBV), de belangenorganisatie voor Nederlandse trainers en coaches in het betaald voetbal, hebben een samenwerkingsverband gesloten. Bilderberg wordt daardoor de vaste accommodatie-partner van CBV.

Bilderberg sluit voetbalcontract

Naast de voetbalteams uit binnen- en buitenland die regelmatig voor wedstrijden of een trainingskamp bij een van hotels verblijven, zullen nu ook alle vergaderingen van CBV door Bilderberg worden gefaciliteerd, zo laat Bilderberg weten.

Vijf jaar geleden heeft Bilderberg een speciaal sportconcept in de markt gezet, met voetbal als belangrijkste pijler. De hotels bieden de benodigde faciliteiten en zijn geheel afgestemd op de specifieke wensen van deze sportieve gastengroep.

Daarnaast is door de chef-koks een speciaal voedingsprogramma ontwikkeld. Veel internationale sportploegen verbleven in één van de Bilderberg-hotels. Inmiddels is de keten volgens eigen zeggen specialist in het onderbrengen van grote sportteams.

Gerard Marsman, directeur van CBV, zegt verheugd te zijn over deze nieuwe samenwerking. ‘De hotelaccommodaties van Bilderberg, het ruime aanbod aan ontspanningsfaciliteiten, de ervaring met de voetbalwereld en de top service sluiten uitstekend aan op de wensen van onze organisatie’, aldus Marsman.

Liesbeth van Belkom van Bilderberg over de deal: ‘In de zomerperiode hebben we doorgaans te maken met een daling van het aantal zakelijke gasten. Veel voetbalteams gebruiken deze maanden juist als voorbereiding op het nieuwe seizoen, met een trainingskamp en teambuildingprogramma. Maar ook buiten het seizoen ontvangen we regelmatig aanvragen van Nederlandse Eredivisie-clubs. Volgende maand is er zelfs een team uit Australië bij ons te gast.’

Reageer op dit artikel