nieuws

Doorstart hotel Het Oude Raadhuis Castricum

Hotel

Hotel het Oude Raadhuis in Castricum gaat weer open. Het hotel ging eind vorig jaar dicht omdat het niet meer aan de verplichtingen van de bank kon voldoen.

Doorstart hotel Het Oude Raadhuis Castricum

Het Oude Raaadhuis werd bekend als eerste hotel dat door interieurmerk Riviera Maison werd ingericht.

Eind vorig jaar maakte de familie Van Daalen bekend het hotel te sluiten omdat het financieel niet te bolwerken was. Nu is voor het hotel een nieuwe financiering gevonden die ‘maakt dat de toekomstige exploitatie realistisch is,’ aldus de eigenaren.

Ook is er een stichting opgericht, Vrienden van Hotel het Oude Raadhuis, met als doel geld voor de hoge onderhoudskosten van het monumentale pand van Het Oude Raadhuis in te zamelen.

Op 14 februari is de officiële heropening van het hotel en grand-café door de burgemeester van Castricum, Toon Mans. Vanaf 15 februari is het grand-café vijf dagen in de week geopend, woensdag tot en met zondag van 11 tot 17 uur, voor lunch, koffie met gebak of een high tea. Ook blijft het hotel trouwlocatie. Het hotel is aangesloten bij Erfgoed Logies.

Reageer op dit artikel