nieuws

Eerste hotel voor Varsseveld

Hotel

Varsseveld in Gelderland krijgt haar eerste hotel. Boven het bestaande horecabedrijf De Ploeg in het centrum van de plaats komen negen hotelkamers. De hotelkamers worden in september van dit jaar in gebruik genomen.

Eerste hotel voor Varsseveld

Eigenaren van horecabedrijf De Ploeg aan het kerkplein in Varsseveld, Jacques Westerhoff en zijn echtgenoot, verbouwen de bovenverdieping van het restaurant tot een hotel met negen kamers. Het is het eerste hotel voor Varsseveld.

De wens om een hotel te openen leefde al langer bij het ondernemersechtpaar. Vanwege bouwwerkzaamheden in het centrum van Varsseveld werd het plan op de lange baan geschoven. Westerhoff in de regionale krant De Gelderlander: ‘De vraag is: hoe lang stel je het uit? Je hebt een droom. In oktober 2012 bedachten we: het is nu of nooit.’

Varsseveld is internationaal bekend als het geboortedorp van voetbaltrainer Guus Hiddink.

Reageer op dit artikel