nieuws

Extra kamers voor hotel ’t Lansink

Hotel

Tuindorphotel en Restaurant ’t Lansink in Hengelo neemt op 14 maart nieuwe kamers in gebruik. Het horecabedrijf van eigenaren Lars van Galen en Richard van den Hoeven realiseerde de kamers in een pand dat tegenover het bestaande hotel ligt.

Extra kamers voor hotel ’t Lansink

De nieuwe Residence van Tuindorphotel en Restaurant ’t Lansink bevat elf nieuwe kamers en suites. Op 14 maart opent de burgemeester van Hengelo, Schelberg, de kamers officieel. De elf nieuwe kamers vullen de bestaande hotelkamerr van ’t Lansink aan en brengen het totaal op 25.

Lars van Galen en Richard van den Hoeven namen het hotel in maart vorig jaar over. Van Galen bestiert de keuken, Van den Hoeven neemt het hotelgedeelte voor zijn rekening. Beiden zijn afkomstig van De Bloemenbeek in De Lutte.

Hotel ’t Lansink is het middelpunt van een speciale wijk in Hengelo, het Tuindorp. Grootindustrieel C.T. Stork liet het bouwen met als centraal punt het Theehuis (1916). Sinds 1921, toen het een extra verdieping kreeg, is het gebouw ongewijzigd gebleven en heeft het zijn kenmerkende historische monumentale karakter behouden. Sinds 1956 is Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink hier gevestigd.

Bekijk hier foto’s van Hotel ’t Lansink

Reageer op dit artikel