nieuws

Hotelexploitatie Kurhaus loopt naar wens

Hotel

Steigenberger Hotelgroep ontkent dat er financiële problemen zijn bij het Kurhaus Hotel Scheveningen. De hotelexploitant reageert hiermee op berichten in de media dat er grote problemen zouden zijn met het bekende Scheveningse hotel.

Hotelexploitatie Kurhaus loopt naar wens

Vastgoedmarkt.nl meldt op basis van een kwartaalrapport van Hatfield Philips, waarop het de hand wist te leggen, dat zowel hotelexploitant Steigenberger Hotelgroep als de vastgoedeigenaar al enige tijd niet meer aan hun betalingsverplichtingen voldoen.

Volgens adjunct-directeur Samantha Fulton van het Stiegenberger Kurhaus Hotel Den Haag zijn er helemaal geen problemen. ‘We hebben geen betalingsachterstand, want we voldoen keurig aan al onze betalingsverplichtingen. Ook de hotelexploitatie verloopt naar wens’, aldus Fulton op Vastgoedmarkt.nl.

Vastgoedmarkt.nl schrijft op basis van het verkregen kwartaalrapport dat de situatie rondom vastgoedfonds Titan Europe 2006-3 waarin de CMBS-lening (Commercial Mortgage Backed Security) van het Kurhaus is ondergebracht, niet best is. Zo zou er grote moeite zijn om de rente op de CMBS-lening te kunnen voldoen. In september 2012 zou de lening onder zijn gebracht bij special servicer Hatfield Philips, die een rapport opmaakte waar Vastgoedmarkt.nl de hand op wist te leggen.

Reageer op dit artikel