nieuws

Hotelplannen Paradiso gewijzigd

Hotel

Er zijn plannen om naast het poppodium Paradiso in Amsterdam een nieuw pand te bouwen met daarin hotel, restaurant en een fietskelder voor maar liefst 500 rijwielen. In het pand komen 19 suites. In eerdere plannen zouden er 40 hotelkamers komen.

Hotelplannen Paradiso gewijzigd

Een Amerikaanse projectontwikkelaar heeft een plan bedacht om de komst van een hotel én een fietsflat naast poppodium Paradiso te combineren. Dat meldt de Amsterdamse nieuwszender AT5.

Ontwikkelaar Converse en Paradiso, een poppodium in een kerkgebouw aan de Weteringschans, vatten onlangs het plan op om een hotel te bouwen op het braakliggende terrein naast Paradiso. De buurt kwam al snel tegen dit plan in het geweer, waarna ook een ander plan voor het terrein opborrelde: een fietsflat.

Maar volgens projectontwikkelaar Setai hoeft het een het ander niet uit te sluiten. De groep ontwikkelde een idee voor een pand met 19 suites, een restaurant én een fikse fietsenkelder ‘met ruimte voor zo’n vijfhonderd fietsen’.

Reageer op dit artikel