nieuws

IKV Pax Christie trekt in bij Seats2meet.com

Hotel

Het innovatieve vergaderconcet Seats2meet.com in Utrecht vormt komende zomer het kantoor van IKV Pax Christi. Vredesorganistie IKV Pax Christi maakt vanaf de zomer gebruik van zowel vaste werk- en vergaderruimte als van flexplekken bij Seats2meet.com.

IKV Pax Christie trekt in bij Seats2meet.com

Beide organisaties hebben momenteel al naast elkaar gelegen locaties in Hoog Catharijne in Utrecht. ‘Als internationale vredeorganisatie met dialoog als essentieel onderdeel van haar werkwijze is IKV Pax Christi een uitgelezen partner’, laat Seats2meet.com weten.

Seats2meet.com staat bekend om het leggen van verbindingen en het zoeken naar samenwerkingsverbanden. Zo opende het recent een vestiging in Japan. In Tokyo is het concept ‘League, a Seats2meet.com location’ geopend. Naast Japan is Seats2meet.com ook actief in Egypte.

Reageer op dit artikel