nieuws

Inschrijving Dutch Hotel Award 2013 geopend

Hotel

De inschrijving is gestart voor de tiende editie van de Dutch Hotel Award (DHA), de prijs voor het beste hotelmanagementteam van Nederland. Thema voor het tweede lustrum is ‘innovatief ondernemerschap’.

Inschrijving Dutch Hotel Award 2013 geopend

‘Innovatief ondernemerschap betekent dat je onderscheidend bent, creatief, een winnaar’, zegt jurylid en initiatiefnemer van DHA Francesco Monaco. ‘Je vindt altijd een weg, hoe moeilijk het pad ook is, zeker crisistijd. Innovatief ondernemerschap is een principe dat je als leidraad aanhoudt voor de bedrijfsvoering van je hotel. Maar feitelijk ook voor elke afdeling, iedere handeling en elke beslissing.’

De Dutch Hotel Award heeft tot doel de creativiteit en het professionalisme in de hotellerie te vergroten. Het is een onderscheiding voor het hotelbedrijf waarvan het managementteam zich op een unieke manier onderscheidend heeft gemanifesteerd in het verloop van de wedstrijd.

Reportage Misset Horeca

Managementteams kunnen zich tot 5 april aanmelden via de site van DHA. Op 6 juni wordt de winnaar van de Dutch Hotel Award 2013 bekend gemaakt. Die winnaar ontvangt een oorkonde, wandplaquette en een reportage in Misset Horeca, dat partner is in de wedstrijd. Ook zal het winnende team de cover sieren van de uitgave van Misset van 14 juni.

Vorig jaar won Palace Hotel in Noordwijk met hun teamspirit de DHA met als thema Toegevoegde Waarde. De acht eerdere winnaars van de DHA zijn: Townhouse, Maastricht (2011); Hotel Congrescentrum Papendal (2010);Hotel De Zon, Ommen (2009); American, Amsterdam (2008); Château St. Gerlach, Valkenburg a/d Geul (2007); Des Indes, Den Haag (2006); Hotel Beaumont, Maastricht (2005) en Delta Hotel, Vlaardingen (2004).

Schrijf hier uw managementteam in

Reageer op dit artikel