nieuws

Kwaliteit hotelservice Den Haag hoogst

Hotel

De kwaliteit van de hotelservice is in Den Haag het hoogst. Amsterdam scoort het laagst. Vergeleken met andere Europese landen scoren Duitsland en Finland beter dan Nederland.

Kwaliteit hotelservice Den Haag hoogst

Den Haag scoort het best op gebied van hotelservice. Gasten die er verbleven geven de hotelmedewerkers uit de stad een 8,06. Eindhoven volgt op geringe afstand met 7,98 punten. Op de derde plaats staat Utrecht met een 7,95. Rotterdam volgt met 7,80 en hotelpersoneel in Amsterdam krijgt een 7,58 voor service.

Hotels in Finland en Duitsland scoren een 8,36, tegen een gemiddelde van 7,82 voor de Nederlandse hotels. Met deze score is Nederland de hekkensluiter van de Europese top 20. Dit blijkt uit onderzoek van boekingssite Hotel.info.

Reageer op dit artikel