nieuws

Mathijs Fleur gaat Golden Tulip Arnhem Doorwerth leiden

Hotel

Mathijs Fleur start vrijdag 1 maart als nieuwe hotelmanager van Golden Tulip hotel Arnhem Doorwerth. Hij volgt Eric van der Hulst op die nu general manager horeca bij Netjes Beheer in Amstelveen is.

Mathijs Fleur gaat Golden Tulip Arnhem Doorwerth leiden

Mathijs Fleur leidt met ingang van 1 maart Golden Tulip hotel Arnhem Doorwerth. Hij kent het hotel al door en door; augustus 2007 startte hij er als F&B manager.

Mathijs Fleur is de opvolger van Eric van der Hulst die sinds 2008 hotelmanager was. Van der Hulst is nu general manager horeca bij Netjes Beheer in Amstelveen. Onder zijn verantwoording vallen onder andere Grand Hotel Amstelveen en Sport- en Partycentrum ‘de Kegel’.

Voor Fleur staan een drietal zaken centraal in zijn nieuwe rol als hotelmanager ‘enthousiaste gasten, tevreden medewerkers en een goed resultaat voor het hele hotel.’Golden Tulip Arnhem Doorwerth beschikt over 120 hotelkamers, draadloos internet, diverse vergaderaccommodaties voor maximaal 500 personen, een binnen- en buitenzwembad en tennis- en squashbanen.

Reageer op dit artikel