nieuws

NHTV Breda ontwikkelt online travel agency

Hotel

De NHTV in Breda start een eigen online travel agency. Studenten van de Academie voor Toerisme van NHTV hebben in samenwerking met enkele gerenomeerde partijen de online travel agency ‘MIYO-Travel’ ontwikkeld.

NHTV Breda ontwikkelt online travel agency

MIYO-Travel staat voor Make It Your Own en wordt dinsdag 5 februari gelanceerd. NHTV werkt hierbij samen met @Leisure/Belvilla, Google en TUI, zo laat TravelNext.nl weten.

Volgens de initiatiefnemers is het voor het eerst dat studenten op deze schaal een eigen OTA ontwikkelen. Het initiatief voor MIYO-Travel is ontstaan naar aanleiding van verschillende signalen uit het bedrijfsleven en de reisbranche.

Volgens deze signalen is er behoefte aan young professionals met een ruim scale aan e-businesscompetenties. MIYO-Travel is een live lab binnen NHTV en de deelnemende studenten ervaren met dit product de ernst en druk van het bedrijfsleven.Reageer op dit artikel