nieuws

Okura rondt verbouwing af met nieuwe spa

Hotel

Het vijfsterrenhotel Okura in Amsterdam heeft een nieuwe spa geopend. De spa is 300 vierkante meter groot en is het laatste onderdeel van een jarenlange verbouwing van het Okura.

Okura rondt verbouwing af met nieuwe spa

De nieuwe spa van het vijfsterrenhotel heeft één dubbele en vier enkele behandelruimten, een theelounge, een Japanse binnentuin en een ontspanningsruimte. De spa grenst aan Nagomi Health met zwembad, stoombad en sauna. De nieuwe spa is volgens het luxe Amsterdamse hotel onder leiding van Emmy Stoel een mix van Europese stijl met Japanse invloeden.

Architect Jan Wilson van het Britse ontwerpbureau RPW tekende voor het ontwerp van de spa, geïnspireerd door het begrip tsuboniwa, een typisch Japanse binnentuin. Eerder ontwierp Jan Wilson andere onderdelen van Hotel Okura Amsterdam. Anita de Winter,  voorheen werkzaam als manager bij Huidinstituut V3, is aangesteld als spamanager.

‘Door een spa toe te voegen aan onze faciliteiten is hotel Okura nu het meest complete en unieke hotel van Amsterdam,’ aldus Emmy Stoel.

Reageer op dit artikel