nieuws

Opnieuw hotelfunctie voor De Gouden Leeuw Vessem

Hotel

De Gouden Leeuw in het Brabantse Vessem heeft sinds vorige week weer een hotelfunctie met de opening van enkele hotelkamers.

Opnieuw hotelfunctie voor De Gouden Leeuw Vessem

Met de hotelkamers wil Herberg Brouwerij De Gouden Leeuw in Vessem inspelen op de groei van de zakelijke markt rondom Eindhoven Airport. Ook hoopt het hotel gasten te trekken die willen uitrusten in het Brabantse natuurgebied De Kempen. Verder vormen de kamers een aanvullende service voor zakelijke gasten die gebruik maken van de vergaderruimtes.
Totaalconcept
‘Met de toevoeging van het hotel ontstaat er een totaal concept op deze bijzondere locatie waarin gasten van alle gemakken zijn voorzien’, zo laten de uitbaters van De Gouden Leeuw in een persbericht weten. De hotelactiviteiten van het horecabedrijf in Vessem werden eerder gestaakt in de jaren zeventig.
Arrangementen
De kamers zijn uitgerust met apart ligbad, apart toilet en aparte inloopdouche.  Het Vessemse bedrijf biedt verschillende bier- en dinerarrangementen aan in combinatie met de hotelkamers.
Beerze Bier
De Gouden Leeuw in Vessem is gevestigd in een gerestaureerde brouwerij waarvan de geschiedenis teruggaat tot voor 1716. Het bedrijf is nauw verbonden met het lokaal gebrouwen Beerze Bier, dat ook wordt geserveerd. Beerze Bier is een goudblond speciaalbier.

Reageer op dit artikel