nieuws

Ruyghe Venne breekt met Golden Tulip

Hotel

Hotel-restaurant Midden-Drenthe in Westerbork maakt niet langer deel uit van Golden Tulip. Na ‘goed onderling overleg’ heeft de directie van het horecabedrijf besloten de exploitatie in eigen beheer te nemen. De nieuwe naam is sinds 1 februari hotel-restaurant Ruyghe Venne, zoals het restaurant al heette.

Ruyghe Venne breekt met Golden Tulip

De nieuwe naam geeft volgens de directie van het horecabedrijf in het Drentse Westerbork meer bekendheid dan de formulenaam. Het restaurant heette al Ruyghe Venne, sinds 1 februari heeft het gehele complex deze naam.

Eigen beleid en acties

Het besluit is overeengekomen ‘in goed onderling overleg’. Eigenaar/directeur Fred Prakken van Ruyghe Venne hierover: ‘Geen kwaad woord over Golden Tulip, maar als zelfstandig ondernemer moest ik me houden aan tal van regels en afspraken die gelden voor alle hotels binnen de keten. Ik geef de voorkeur aan eigen beleid en acties.’

Prakken wil meer kunnen inspelen op ‘regionale kansen en activiteiten en zelf de promotie in de hand hebben’.

Restaurant

Het restaurant gaat een prominentere plek krijgen binnen de organisatie en moet daardoor een grotere naamsbekendheid gaan krijgen. Hotel Ruyghe Venne heeft vier sterren en 34 kamers, die zijn verdeeld in drie categorieën.

Reageer op dit artikel