nieuws

Sergio Herman krijgt eigen kamers bij nieuw Pure C

Hotel

Er komt een nieuw Strandhotel in Cadzand, locatie van Sergio Hermans restaurant Pure C. De brigade van chef-kok Syrco Bakker gaat het ontbijt in het hotel verzorgen en het restaurant krijgt zes eigen suites in het hotel waarvan de exploitatie voor rekening komt van Herman.

Sergio Herman krijgt eigen kamers bij nieuw Pure C

In het vernieuwde Strandhotel in Cadzand krijgt ook Pure C een volledig nieuwe inrichting en wordt de lat nog hoger gelegd om gasten comfort en kwaliteit te bieden. Dit laat Mara Grimm aan Misset Horeca weten. Het aantal couverts blijft wel gelijk.

Het hotel krijgt 64 kamers wat het totaal aantal kamers samen met de Pure C suites op 70 brengt. Gasten voor deze Pure C suites krijgen een eigen check-in. Sergio Herman wordt zelf verantwoordelijk voor de zes Pure C suites. De exploitatie van de overige kamers blijft in handen van de eigenaren van het Strandhotel.

De bekende interieurontwerper Piet Boon gaat de inrichting van het Strandhotel en Pure C verzorgen. Boon tekent ook de inrichting van het nieuwe restaurant in Antwerpen van Sergio Herman, La Chapelle.

De verbouwing start naar verwachting in april 2013 een gaat ongeveer twee jaar duren. De keuken van Pure C wordt al in maart/april van dit jaar aangepakt.

Bekijk hier foto’s van het huidige Pure C.

Reageer op dit artikel