nieuws

Topless vergaderen bij kloosterhotel

Hotel

Kloosterhotel ZIN in Vught biedt een toplessvergaderarrangement aan. Het gaat om vergaderen zonder desktopapparaten en met meditaties.

Topless vergaderen bij kloosterhotel

Vergaderen zonder afleidingen als laptop, telefoon of tablet. Dat is volgens Kloosterhotel ZIN in Vught ‘Topless vergaderen’. Het hotel biedt het arrangement met deze vergadervorm aan om zo de productiviteit verder te bevorderen en gasten te stimuleren mee te gaan in een dagritme.
Kloosterbel
Topless vergaderen is geen nieuw fenomeen. In 2007 stak het al de kop op. Bij het kloosterhotel gaan de apparaten echter niet alleen uit of in de tas maar kunnen ze worden opgeborgen in een kluis. Verder krijgen de gasten via een kloosterbel het sein voor (eet)pauzes en zijn er meditaties. ‘Alle elementen zorgen ervoor dat de aandacht wordt gericht op de trainer of de bijeenkomst in plaats van op de virtuele wereld’, laat het hotel via een persbericht weten.
24 uur
Het toplessvergaderarrangement kost voor 24 uur €155,55 per persoon. Dit is inclusief overnachting, biologisch ontbijtbuffet, ochtendmeditatie, lunch, muziekmeditatie en tweegangendiner.
Kloosterhotel ZIN is een voormalig klooster met acht zalen en 39 hotelkamers. De keuken is biologisch. Het hotel is onderdeel van ZIN, een ideeële onderneming. Hun missie is werk een menselijk gezicht geven.

Reageer op dit artikel