nieuws

Vlaardingen krijgt bijzonder ‘hotel

Hotel

Vlaardingen krijgt komend voorjaar een bijzonder hotel, Buitenhotel De Vreemde Vogel. Op het erf van een oude boerderij kunnen gasten overnachten in bijzondere accommodaties: bijvoorbeeld een brandweer auto of een boomhut in de vorm van een vogelhuisje. Gasten krijgen de service van een hotel.

Vlaardingen krijgt bijzonder ‘hotel

Buitenhotel De Vreemde Vogel in Vlaardingen bestaat uit bijzondere buitenkamers met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een Bed & Breakfast, zo omschrijven initiatiefnemers Petra Buijs (32) en Davy Knijnenburg (31) hun project. Ze bouwen en ontwerpen momenteel bijzondere hotelkamers op het terrein van de voormalige Nivon-camping in Vlaardingen.

Hotelkamers komen er in een oud vliegtuig dat is omgebouwd tot vierpersoonskamer, grote vogelhuisjes als boomhut, een brandweerwagen en pipowagens. Bij de start komend voorjaar kunnen er ongeveer 50 mensen overnachten. Prijzen liggen op ongeveer tachtig euro per nacht.

Naast slaapplekken biedt De Vreemde Vogel ook een theetuin, lunchkaart en een kleine avondkaart met vooral streekproducten.

Reageer op dit artikel