nieuws

Wethouder om tafel met Maastrichtse partijen

Hotel

Wethouder Aarts gaat om tafel met vertegenwoordigers van de Samenwerkende Hotels in Maastricht en het Maastricht Congres Bureau. Op die manier moet een oplossing worden gevonden voor het verschil in visie tussen beide partijen.

Wethouder om tafel met Maastrichtse partijen

Wethouder John Aarts nodigt de Samenwerkende Hotels in Maastricht (Sahot) en het Maastricht Congres  Bureau (MCB) uit voor een gesprek om hun conflict uit te praten, zo schrijft Maastricht Aktueel.

De wethouder meldt in het artikel geen reactie te kunnen geven voordat het gesprek heeft plaatsgevonden. Aarts wil wel kwijt dat hij geen signalen heeft ontvangen die duiden op een vertrek van Sahot uit MCB.

Hotels uit Maastricht

Vrijdag schreef MissetHoreca.nl op basis van een eerder artikel op de website van Maastricht Aktueel dat de verenigde Maastrichtse hotels voornemens waren zich per 1 januari 2014 terug te trekken uit MCB.

Ze zouden ontevreden zijn over het aantal congressen dat MCB naar de stad haalt en bovendien van mening zijn dat het bureau niet transparant opereert.  MCB zou tot maart de tijd hebben gekregen om orde op zaken te stellen.

In een gezamenlijke reactie onder dat artikel meldden Sahot en MCB dat de indruk die met dit artikel wordt gewekt, niet conform de werkelijkheid is en dat wel degelijk resultaten worden behaald.

Reageer op dit artikel