nieuws

A Bar’ nieuwe bar in Amstel Hotel

Hotel

De nieuwe bar van het Amstel Hotel gaat ‘A Bar’ heten. Het gaat om een bar vergelijkbaar met eigentijdse cocktailbars in hotels als Plaza Athénée en Royal Monceau in Parijs, The Connaught in Londen, de Clift in San Francisco en Felix bovenin The Peninsula in HongKong.

A Bar’ nieuwe bar in Amstel Hotel

Waar tot voor kort de exclusieve businessclub De Amstel Club haar onderkomen in het Amstel Hotel had, wordt op dit moment gewerkt aan de realisatie van de nieuwe bar. In niets doet de nieuwe bar straks denken aan het klassieke interieur van de clubruimte, belooft Amstel Hotel in een persschrijven.

De bouw van de nieuwe bar liet general manager Anita Bos enkele weken geleden weten aan MissetHoreca.nl. In ‘A Bar’ zijn puur, fris en eenvoud de kernwoorden. ‘De naam van onze nieuwe bar, ‘A Bar’, bedacht en ontwikkeld door Nelleke Launspach van Business Class, is eenvoudig, fris, pretentieloos en toegankelijk. Het weerspiegelt precies wie we willen zijn’, aldus Bos.
Bos: ‘We hopen van harte dat we met dit nieuwe concept niet alleen de favoriete plek worden voor onze internationale hotelgasten, maar ook voor bewoners van Amsterdam en nabije omgeving, en uiteraard de rest van Nederland’.

‘A Bar’ is medio april 2013 gereed voor gebruik.

Reageer op dit artikel