nieuws

Amsterdam hoog op nationaliteitenlijstje Airbnb

Hotel

Charming Cozy Room in Amsterdam heeft via Airbnb bezoekers uit 41 verschillende landen gehad. Daarmee behoort het tot de top van Airbnb wereldwijd, zo blijkt uit het jaarverslag van de particuliere accommodatieverhuurder.

Amsterdam hoog op nationaliteitenlijstje Airbnb

De Old Stone House in het Italiaanse Toscane ontving tot eind vorig jaar bezoekers uit maar liefst 47 landen. Cheap and Central Room in Barcelona en Venice Room in Venetië staan gedeeld tweede op de ranglijst met 43 nationaliteiten.

Paris Center Between Louvre and Opera op plek vier (42) en Charming Cozy Room in Amsterdam op plaas vijf. Charming Cozy Room is overigens inmiddels niet meer te vinden op de site.

In de ranglijst met landen die de meeste nationaliteiten hebben ontvangen staat de VS met 176 landen op één. Gevolgd door Franrkijk (169 landen), Italië, Spanje en Groot-Brittannië (153 landen). Nederland komt daarna met 142 landen.

Reageer op dit artikel