nieuws

Dennenheuvel in Epe Hofleverancier

Hotel

Hotel-restaurant Dennenheuvel in Epe heeft het predicaat Hofleverancier toegekend gekregen. Het horecabedrijf van Miranda en Rob van Uden werd vorige maand honderd jaar en zag die mijlpaal bekroond met deze bijzondere titel.

Dennenheuvel in Epe Hofleverancier

Burgemeester Van der Hoeve van Epe mocht bekendmaken dat hotel-restaurant Dennenheuvel in Epe het het predicaat Hofleverancier, toegekend door de koningin, mocht ontvangen. De burgemeester zelf ontving het nieuws over de toekenning eind januari en kende het predicaat toe tijdens de viering van het 100-jarig bestaan.

De Dennenheuvel opende de deuren voor het eerst op 2 februari 1913. Het jubileum wordt gevierd met een jaar vol festiviteiten, die als thema hebben ‘samenwerken’.

Reageer op dit artikel