nieuws

Derde Landal-park op Terschelling geopend

Hotel

Landal GreenParks heeft vrijdag 15 maart het nieuwe park West-Terschelling officieel geopend. Het is het derde park van de bungalowgigant op het Waddeneiland. Landal West-Terschelling is gebouwd op de plek van het voormalige hotel Europa in de gelijknamige havenplaats.

Derde Landal-park op Terschelling geopend

De officiële openingshandeling van Landal West-Terschelling in de gelijknamige plaats op Terschelling werd gedaan door Commissaris van de Koninging Jorritsma. Landal GreenParks exploiteert op het Waddeneiland ook al de parken Schuttersbos en Résidence Terschelling.

Het nieuwse park van de bungalowgigant is gebouwd op de plek van het voormalige hotel Europa in de havenplaats. Het complex bestaat uit 79 appartementen, in twee-, vier-, zes- en achtpersoons uitvoeringen.

Landal GreenParks beschikt nu over 73 parken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije, samen goed voor zo’n 12.000 vakantiebungalows. Daarnaast zijn er nog 1.500 campingplaatsen.

De bungalowgigant staat in de 2012-lijst van de Misset Horeca Top 100 van grootste bedrijven en merken op plek 4 met een omzet van 252 miljoen euro. De lijst van 2013 wordt bekendgemaakt op maandag 15 april.

Foto: website Landal West Terschelling

Reageer op dit artikel