nieuws

Eigen hotel voor recreatiebedrijf Groenlo

Hotel

Marveld Recreatie – met camping, bungalows, golfbaan en zwemparadijs uit Groenlo – krijgt een eigen hotel. Het recreatiebedrijf wil een hotel met 37 kamers en een spa/wellness. Marveld staat op nummer 7 in de top 10 van kindvriendelijkste accommodaties van Nederland.

Eigen hotel voor recreatiebedrijf Groenlo

Marveld wil het nieuwe hotel eind 2014 in gebruik nemen. De 37 kamers zijn ongeveer 80 vierkante meter groot en krijgen een eigen kitchenette. Het hotel wordt duurzaam gebouwd en zal uit drie bouwlagen bestaan met een totale oppervlakte van 1500 vierkante meter.

Toekomstige gasten van het hotel kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van het park zoals de restaurants, bar, supermarkt, zwemparadijs, bowling et cetera. Eigenaar Edwin Bomers bouwt het hotel op eigen terrein.

Reageer op dit artikel