nieuws

Exclusief kijkje bij Waldorf Astoria in aanbouw

Hotel

Het duurt nog zeker driekwart jaar voor het opent, maar Hilton-gm Roberto Payer gunt Misset Horeca alvast een exclusief kijkje achter de schermen van het Waldorf Astoria in aanbouw. Ook spreekt hij voor de camera over zijn rol bij het nieuwe hotel.

Exclusief kijkje bij Waldorf Astoria in aanbouw

150 bouwvakkers lopen af en aan op de Heren- en de Keizersgracht om het voormalige bankgebouw in Amsterdam om te toveren tot vijfsterrenhotel met 93 kamers.

Waar voorheen de klanten van MeesPierson hun kostbare bezittingen in bewaring gaven, zitten vanaf eind december gasten aan de champagne, en de bureaus van bankmedewerkers maken plaats voor bedden met uitzicht op Unesco werelderfgoed: de grachtengordel.

Begeleider

Het is nu een bouwput waar nog slechts met moeite een hotel in te herkennen is, maar general manager van Hilton Amsterdam en begeleider van de bouw vanuit Hilton Worldwide Roberto Payer geeft een exclusieve rondleiding voor Misset Horeca.

Voor de camera spreekt hij over waar het project nu staat en wat zijn rol is. Ook mag overal worden gefotografeerd – behalve in de mock-up room.

In Misset Extra Hotel van 1 maart een uitgebreide reportage vanuit het hotel in aanbouw. Bekijk hier de fotoreportage en hieronder een videointerview met Payer.

Reageer op dit artikel