nieuws

FIT Reisen lanceert SpaDreams

Hotel

Nederlandse hotels met wellnessambities krijgen er een concurrent bij. De Duitse marktleider FIT Reisen betreedt de Nederlandse markt met het merk SpaDreams. Op de Nederlandstalige website www.spadreams.nl worden buitenlandse arrangementen aangeboden.

FIT Reisen lanceert SpaDreams

Tijdens de ITB in Berlijn lanceerde de Duitse reisorganisatie haar nieuwe website in het Nederlands. Onder de nieuwe naam SpaDreams worden exclusieve spa-, beauty-, yoga-, Ayurveda- en kuurvakanties aangeboden.

Directeur Hils Asmussen van Spa Dreams zegt zich te verheugen de Nederlandse markt te betreden. ‘FIT Reisen groeit met meer dan 30 procent per jaar, veel meer dan de gemiddelde marktgroei. Door de internationalisering en globale uitbreiding volgt een nieuwe stap naar verdere groei’, aldus Asmussen.

Op dit moment is er via www.spadreams.nl een aanbod van meer dan zeventig hotels in Portugal, Duitsland, Indonesië en zes andere landen. SpaDreams is van plan zijn aanbod uit te breiden naar driehonderd internationale hotels voor deze zomer.

Reageer op dit artikel