nieuws

‘Gratis wifi in centra 37 grootste steden Nederland

Hotel

Gratis wifi in de centra van de 37 grootste steden van Nederland. Dat is wat het Tielse bedrijf Bullseye WiFi volgens NOS.nl wil gaan aanbieden. De kosten voor dit project moeten worden betaald uit de opbrengst van advertenties.

‘Gratis wifi in centra 37 grootste steden Nederland

Als het aan Bullseye WiFi ligt, wordt in de tweede helft van het jaar gestart met het aanbieden van gratis wifi in de 37 grootste Nederlandse steden, zo schrijft de NOS op de website. Iedereen kan dan onbeperkt het internet op. Ook de steden zelf hoeven niets te betalen.

De kosten voor het project worden betaald uit de opbrengsten van advertenties, aldus het artikel. Gebruikers van het internet krijgen eens in de vijf minuten een advertentie te zien, die maximaal drie seconden duurt.

Om van van het netwerk gebruik te kunnen maken in alle 37 steden, hoeft maar één keer te worden ingelogd.

In de tweede helft van het jaar moet het project van start gaan. Het bedrijf denkt driekwart jaar nodig te hebbben om in alle 37 steden gratis wifi te kunnen aanbieden. NOS meldt dat naar alle waarschijnlijkheid Nijmegen, Utrecht en Den Haag het eerst aan de beurt komen. In het artikel wordt topman George Seton van Bullseye WiFi geciteerd. Hij wil over de hoogte van de investering kwijt dat het gaat om meer dan €10 miljoen.

Reageer op dit artikel