nieuws

Grootste cruiseschip ter wereld naar Nederland

Hotel

Het grootste cruiseschip ter wereld komt naar Nederland. In 2014 meert de Oasis of the Seas aan in Rotterdam.

Grootste cruiseschip ter wereld naar Nederland

Dat heeft de eigenaar, Royal Caribbean International uit Miami, bekendgemaakt. De Oasis of the Seas kan 5.400 gasten herbergen en telt zestien passagiersdekken.

Een van de nieuwste concepten aan boord van de Oasis of the Seas zijn de zeven buurtjes. Op dek 8 kunnen gasten een wandeling maken of een boek lezen in Central Park. De Boardwalk op dek 4 heeft onder andere handgemaakte draaimolen.

Op 1 september 2014 vertrekt de Oasis of the Seas vanuit het Amerikaanse Fort Lauderdale om op 14 september aan te meren in Barcelona. Vanuit Barcelona maakt het schip diverse cruises door Europa met Rotterdam als eindbestemming.

Reageer op dit artikel