Hilton-hotel The Hague opent bar Spark

Hilton-hotel The Hague opent bar Spark

Hilton The Hague krijgt een nieuwe bar. Woensdag 17 april opent Spark, een trendy bar waarmee de hotelketen zich gaat richten op 'after work drinks' en 'Saturday night entertainment'. De nieuwe horecagelegenheid is onderdeel van het hotel, maar krijgt een eigen adres en entree.

Spark opent woensdag 17 april en wordt gevestigd aan de Mauritskade, naast Hilton The Hague. De bar, die onderdeel is van Hilton, krijgt een eigen entree en is daardoor juist ook bedoeld voor gasten die niet in het hotel verblijven.

Met de bar richt Hilton zich op ‘after work drinks’ en ‘Saturday night entertainment’. ‘We hebben veel aandacht besteed aan het trendy interieur, bartenders met expertise en een internationaal hoogstaand assortiment aan drinks & bites’, zegt David Wielandt van Spark.

Wielandt noemt Spark ‘de ideale locatie om te ontspannen na het werkt of in het weekeinde, met prachtige wijnen en champagnes, sexy cocktails van hoge kwaliteit en een mooi assortiment bieren.’

Het ontwerp is van Angelika Barzilay van Barzileye Concept and Design. Spark is gelegen naast het Hilton-hotel en zowel te bereiken via de Zeestraat als de Mauritskade.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.