nieuws

Hilton-hotel The Hague opent bar Spark

Hotel

Hilton The Hague krijgt een nieuwe bar. Woensdag 17 april opent Spark, een trendy bar waarmee de hotelketen zich gaat richten op ‘after work drinks’ en ‘Saturday night entertainment’. De nieuwe horecagelegenheid is onderdeel van het hotel, maar krijgt een eigen adres en entree.

Hilton-hotel The Hague opent bar Spark

Spark opent woensdag 17 april en wordt gevestigd aan de Mauritskade, naast Hilton The Hague. De bar, die onderdeel is van Hilton, krijgt een eigen entree en is daardoor juist ook bedoeld voor gasten die niet in het hotel verblijven.

Met de bar richt Hilton zich op ‘after work drinks’ en ‘Saturday night entertainment’. ‘We hebben veel aandacht besteed aan het trendy interieur, bartenders met expertise en een internationaal hoogstaand assortiment aan drinks & bites’, zegt David Wielandt van Spark.

Wielandt noemt Spark ‘de ideale locatie om te ontspannen na het werkt of in het weekeinde, met prachtige wijnen en champagnes, sexy cocktails van hoge kwaliteit en een mooi assortiment bieren.’

Het ontwerp is van Angelika Barzilay van Barzileye Concept and Design. Spark is gelegen naast het Hilton-hotel en zowel te bereiken via de Zeestraat als de Mauritskade.

Reageer op dit artikel