nieuws

Hoogste score voor Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Hotel

Postillion Hotel Utrecht Bunnik heeft de maximale score van vijf hamers ontvangen als congres- en vergaderlocatie. De toekenning van vijf hamers betekent dat het hotel een accommodatie is met een buitengewoon luxueuze uitstraling die voldoet aan de strenge technische vereisten voor vergaderen, zo laat het hotel weten.

Hoogste score voor Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Postillion Hotels zegt trots te zijn op de erkenning. ‘Postillion Hotels werkt hard aan het ontwikkelen van prettige werkomgevingen. De waardering met vijf hamers op alle onderdelen is een bevestiging van het concept Meet Work Stay en de koers die wij hebben ingezet’, aldus Thijs Merks, directeur van Postillion Hotels Nederland.

De inspecteur van de congres- en vergaderclassifictie, Céline van Hoorn, zegt dat er nog niet eerder zo hoog is gescoord. ‘Sinds de invoering van het nieuwe puntensysteem is er nog niet eerder een congresaccommodatie geweest, die op alle punten zo hoog scoorde. Aan alle eisen is voldaan en ook het maximaal aantal punten werd behaald.’

Reageer op dit artikel