nieuws

Hotelplannen Amsterdam niet realistisch meer

Hotel

Het economisch klimaat zit de hotelplannen van Amsterdam in de weg. Als antwoord op de stelling ‘In 2008 roepen dat er 9000 kamers in de hoofdstad in 2015 bij moeten komen is’, noemde 46,67 procent de plannen ‘ambitieus, maar door de economische tegenwind niet meer realistisch’.

Hotelplannen Amsterdam niet realistisch meer

‘In 2008 roepen dat er 9000 hotelkamers in Amsterdam in 2015 bij moeten komen is’ was afgelopen week de stelling op de homepage van Misset Horeca. Bijna de helft van de stemmen (46,67 procent) ging naar het antwoord ‘ambitieus, maar door economische tegenwind niet meer realistisch’.

Plan ondoordacht en slecht

Ook het antwoord ‘op voorhand een ondoordacht en slecht plan’ kreeg veel reacties. Bijna 40 procent van de stemmers (39,05 procent) koos voor de optie, die min of meer lijnrecht staat tegenover de keuze met de meeste stemmen.

De resterende 14,29 procent van de stemmen ging naar het antwoord ‘een goede zet en zorgt voor veel extra omzet. In totaal werden 105 stemmen uitgebracht.

Drank- en Horecawet

Rechtsboven op de homepage staat de nieuwe stelling: ‘Al controleur over de vloer gehad voor de nieuwe Drank- en Horecawet?’.


In oktober sprak MissetHoreca.nl met Marcel van Aelst van hotel Okura Amsterdam over de hotellerie in de hoofdstad. Bekijk dit interview in de video hieronder.

Reageer op dit artikel