nieuws

Kasteel Vaalsbroek Bilderberg-hotel van het Jaar

Hotel

Kasteel Vaalsbroek in Vaals is uitgeroepen tot Bilderberg-hotel van het Jaar 2012. Het hotel van general manager Gunnar Souren ontving de onderscheiding vanwege het behalen van de hoogste scores op het gebied van financieel resultaat en gast- en medewerkerstevredenheid.

Kasteel Vaalsbroek Bilderberg-hotel van het Jaar

Bilderberg maakte het Hotel van het Jaar 2012 bekend tijdens de jaarlijkse bijeenkomst voor medewerkers in hotel ’t Speulderbos in Garderen. Kasteel Vaalsbroek werd tot beste uitgeroepen en volgt Jan Luyken in Amsterdam op.

‘Het team van 130 medewerkers van Kasteel Vaalsbroek heeft met heel veel passie en een goede samenwerking dit resultaat bereikt’, reageerde general manager Gunnar Souren op de titel. ‘Ik ben trots op hen én op ons financieel resultaat in deze economisch moeilijke tijden.’

De Nederlandse hotelonderneming Bilderberg beschikt over negentien hotels in het vier- en vijfsterrensegment, 221 vergaderzalen en 1869 hotelkamers.

Reageer op dit artikel