nieuws

Maastrichtse hotels investeren miljoenen

Hotel

Wat nou recessie? Zo ongeveer begint SAHOT-voorzitter Antoine Scheerens zijn mailtje waarin hij trots meldt dat een handvol aangesloten Maastrichtse hotels fors heeft geïnvesteerd de voorbije maanden.

Maastrichtse hotels investeren miljoenen

Ruim €3 miljoen investeerde een drietal leden van SAHOT, Stichting Samenwerkende Hotels Maastricht. Dat meldt voorzitter Antoine Scheerens. Zo stak Novotel Maastricht €650.000 in een compleet nieuwe inrichting van de lobby,  de bar en het restaurant.

Van der Valk Maastricht is momenteel bezig met een volledige renovatie van de zalen en een uitbreiding van het restaurant, hier is een bedrag van ruim €900.000 mee gemoeid.

De hotels Derlon, Crowne Plaza Maastricht en NH Maastricht (waar Scheerens gm is) investeerden gezamenlijk meer dan een half miljoen in nieuwe flatscreens en satellietontvangers.

Hotel Beaumont ten slotte spant de kroon: het hotel dat vorig jaar haar honderdjarig bestaan vierde, breidde uit met 19 kamers en voorzag alle kamers van platte beeldschermen, bedden van Auping en Nespressoapparaten. Totale investering: ruim €1,8 miljoen.

Reageer op dit artikel