nieuws

Meeste reviews voor Hotel Luxor in Las Vegas

Hotel

Luxor in Las Vegas is het hotel met de meeste reviews op TripAdvisor.com. Het hotel aan de Las Vegas Boulevard in gokstad Las Vegas heeft inmiddels meer dan tienduizend beoordelingen.

Meeste reviews voor Hotel Luxor in Las Vegas

Het is een van de feiten die naar voren komt naar aanleiding van een onderzoek van PhoCusWright, uitgevoerd in opdracht van TripAdvisor. Inmiddels zijn er meer dan 26 hotels met meer dan vijfduizend reviews.

Het meest beoordeelde gebied is Central Park in New York. Het gemiddelde aantal reviews onder de vijfhonderd meest gezochte hotels op TripAdvisor.com bedraagt 139. Verder blijkt dat TripAdvisor.com actief is in alle landen van de wereld met uitzondering van Zuid-Sudan, Nauru, Equatorial Guinea en Vaticaan Stad.

De gemiddeld rating op TripAdvisor in 2012 bedroeg 4,1 op een schaal van vijf. TripAdvisor.com heeft maandelijks meer dan tweehonderd miljoen unieke gebruikers. Per minuut worden zestig reviews gepost.

Reageer op dit artikel