nieuws

Nog een week om in te schrijven voor Dutch Hotel Award

Hotel

Hotelmanagementteams kunnen zich nog tot vrijdag 5 april inschrijven voor de Dutch Hotel Award (DHA). Het thema van de jaarlijkse wedstrijd voor mt’s is deze tiende editie ‘innovatief ondernemerschap’.

Nog een week om in te schrijven voor Dutch Hotel Award

‘Innovatief ondernemerschap betekent dat je onderscheidend bent, creatief, een winnaar’, zegt jurylid en initiatiefnemer van DHA Francesco Monaco. ‘Je vindt altijd een weg, hoe moeilijk het pad ook is, zeker crisistijd. Innovatief ondernemerschap is een principe dat je als leidraad aanhoudt voor de bedrijfsvoering van je hotel. Maar feitelijk ook voor elke afdeling, iedere handeling en elke beslissing.’

De jury is benieuwd hoe de managementteams die zich inschrijven, aankijken tegen dit thema, hoe zij het verschil maken binnen hun bedrijf. De wedstrijd staat nadrukkelijk open voor alle hotels, het aantal sterren of kamers is niet van belang.

De Dutch Hotel Award heeft tot doel de creativiteit en het professionalisme in de hotellerie te vergroten. Het is een onderscheiding voor het hotelbedrijf waarvan het managementteam zich op een unieke manier onderscheidend heeft gemanifesteerd in het verloop van de wedstrijd.

Managementteams kunnen zich nog tot 5 april aanmelden via de site van Dutch Hotel Award. Daar kan ook de jury en de wedstrijdprocedure worden bekeken. Op 6 juni wordt de winnaar van de Dutch Hotel Award 2013 bekend gemaakt. Die winnaar ontvangt een oorkonde, wandplaquette en een reportage in Misset Horeca. Ook zal het winnende team de cover sieren van de uitgave van Misset van 14 juni.

De Dutch Hotel Award wordt dit jaar voor de tiende maal uitgereikt. De winnaars tot nu toe:
2012: Palace Hotel, Noordwijk
2011: Townhouse Hotel, Maastricht
2010: Hotel Congrescentrum Papendal, Arnhem
2009: Hotel De Zon, Ommen
2008: American Hotel, Amsterdam
2007: Château St. Gerlach, Valkenburg a/d Geul
2006: Des Indes, Den Haag
2005: Hotel Beaumont, Maastricht
2004: Delta Hotel, Vlaardingen

Reageer op dit artikel