nieuws

Postillion hotel Deventer gerenoveerd

Hotel

De 55 kamers van het Postillion hotel in Deventer zijn gerenoveerd. Het hotel stapt daarnaast over op het zakelijke concept Meet Work Stay waarvan het Postillion hotel in Bunnik de primeur had. Erik Hulzebosch heropent het hotel op 5 maart.

Postillion hotel Deventer gerenoveerd

Naast de renovatie van de 96 kamers en de installatie van het nieuwe Business Point zijn er twee spreekkamers, 11 zalen en 2 luxe boardrooms gerenoveerd. In het nieuwe Business Point zijn elke dag veertig werkplekken beschikbaar voor bijvoorbeeld zzp-ers. Gasten kunnen werk- en of vergaderplekken online boeken en ook direct betalen.

Tijdens de verbouwing waren gedurende 8 weken 87 bouwvakkers aan het werk. Zijn er 480 led-spotjes ingebouwd, zijn 9 containers sloopafval afgevoerd, is 10 kilometer nieuwe kabel getrokken, is 510 vierkante meter nieuwe vloer gelegd en zijn 12 pallets met gipsboard verwerkt.

Postillion Deventer is naast Bunnik het tweede van de in totaal zes Postillion hotels dat de verbouwing heeft ondergaan. De keten streeft er naar de komende vijf jaar de overige vier hotels te renoveren volgens het Meet Work Stay-concept.

Bekijk hier een video van Postillion Bunnik

Reageer op dit artikel