nieuws

Restaurateurs openen hotel in Nijmegen

Hotel

Nijmegen is een klein hotel rijker. In hun voormalige woonhuis in de Gerard Noodtstraat in het centrum hebben Francien Streng en Ruth Bisseling, ook eigenaren van restaurant De Altena in het Gelderse Oosterhout, vijf kamers van zo’n 25 vierkante meter gerealiseerd.

Restaurateurs openen hotel in Nijmegen

‘Ze hebben van hun huis een hotelletje gemaakt, in hartje Nijmegen’, zo schrijft De Gelderlander op de website over de nieuwe accommodatie van Francien Streng en haar man Ruth Bisseling. Het hotel met vijf kamers, een ontbijtruimte en een dakterras draagt de naam hotel Hertogplein en is gevestigd boven restaurant Savarijn.

Ook een restaurant

De ruimte waarin het het nieuwe hotel is gevestigd, deed tot voor kort dienst als woonruimte van het ondernemerspaar dat in Oosterhout ook restaurant De Altena exploiteert. Nu zijn er vijf kamers van zo’n 25 vierkante meter, een ontbijtruimte en een dakterras gerealiseerd. Het paar is verhuisd naar een nieuw appartement tegenover het hotel.

De ondernemers hebben een restaurantverleden in Nijmegen en exploiteren nu De Altena in het nabijgelegen Oosterhout. Voor hotelgasten moet er een arrangement komen dat een verblijf in het hotel combineert met een diner in het restaurant.

De eerste hotelgasten staan in de boeken voor zaterdag 23 maart. Een nacht in Hertogplein kost volgens het artikel van De Gelderlander 125 euro, de kleinste kamer is 10 euro goedkoper.

Foto: website hotel Hertogplein

Reageer op dit artikel