nieuws

Ritz-Carlton wil uitbreiden in Midden-Oosten

Hotel

Ritz-Carlton zoekt naar nieuwe locaties om het portfolio in het Midden-Oosten uit te breiden. Op de wensenlijst staan hotels in Beiroet, Libanon, Amman en Jordanië. De keten is op dit moment met negen hotels actief in die regio.

Ritz-Carlton wil uitbreiden in Midden-Oosten

De uitbreidingsdrift van het luxe hotelmerk Ritz-Carlton in het Midden-Oosten wordt gemeld op de website ArabianBusiness.com, dat zich baseert op een publicatie van Hoteliers. Beiroet, Libanon, Amman en Jordanië staan op de wensenlijst.

Dinsdag 12 maart opende Ritz-Carlton in Abu Dhabi het negende hotel in het Midden-Oosten. De ambitie van de chique keten is om eind 2015 wereldwijd actief zijn met 105 hotels. In juli dit jaar moet bijvoorbeeld het eerste hotel in India van start gaan.

Ritz-Carlton ziet voor de toekomst de meeste mogelijkheden in Azië, en dan met name China. Het Midden-Oosten wordt door de keten gezien als goede tweede als het gaat om expansie.

Reageer op dit artikel